ASIAN CULTURAL CENTER

ASIAN CULTURAL CENTER ASIAN CULTURAL CENTER ASIAN CULTURAL CENTER ASIAN CULTURAL CENTER ASIAN CULTURAL CENTER ASIAN CULTURAL CENTER ASIAN CULTURAL CENTER ASIAN CULTURAL CENTER

CLIENTS :
SinoVision


AREA :
8,400 SF


PROGRAM :
Commercial Renovation


COMPLETION DATE :
2016

A renovation of an existing 2 story office building includes a gallery for exhibitions and performances, classroom spaces, and broadcasting facilities for interviews or cooking shows. The design creates large open spaces for flexible use, enhancing the open floor plan with continuous swathes of neutral whites, black, and poured concrete floors. Recessed spaces and built in screens create smaller spaces within the design. These screens, as well as shading devices and metal bars that partially conceal an outdoor roof deck from the street, create repetitive linear elements throughout the building.